Rumored Buzz on خواص عسل
Rumored Buzz on خواص عسل
Blog Article
گفته میشود روسها و آلمانیها در جنگ جهانی اول از عسل برای بهبود سریعتر جراحات و سوختگیها استفاده میکردهاند.
تقلب در ساخت عسل به روشهای متنوعی انجام میشود مثلاً مواد گلوکزی را در آب و شیره گیاهان حل میکنند و بهصورت عسل درمیآورند یا آنکه که به جای گیاهان، زنبورها را با آب و شکر تغذیه میکنند.[۳۰] اصولاً تقلب در عسل به دو شیوه انجام میشود:
در پژوهشی که در اوکراین انجام شد، محققان به این نتیجه رسیدهاند که کسانی که منظم و روزانه عسل طبیعی مصرف میکنند، احتمال کمتری دارد تا دچار بیماریهایی نظیر آنفولانزا، التهاب ریه و سایر بیماریهای ویروسی شوند.
برای استفاده از عسل به عنوان درمان عفونت لثه، می توانید به این ترتیب عمل کنید:
بسته به اینکه زنبور از شهد چه گیاهی تغذیه کرده باشد و عسل برای کدام منطقه جغرافیای باشد مقادیر بالا میتواند در یک بازه متغیر باشد.
عسل تنها غذایی در طبیعت است که هرگز فاسد نمیشود.[نیازمند منبع]
در زیر چهار طریقهی مصرف عسل که بیشترین بازدهی را برای ورزشکاران دارد آورده شده است.
مواد ضد میکروبی: عسل دارای موادی همچون پروتئین ها، پپتیدها و آنتی اکسیدان های خاصی است که به عنوان مواد ضد میکروبی عمل می کنند.
همچنین، ترکیبات مغذی دیگر موجود در عسل می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنند.
طیف وسیعی از آنزیم ها نظیر اکسیداز، اینورتاز، آمیلاز، کاتالاز و غیره، در عسل وجود دارند. اگرچه، آنزیم های اصلی در عسل، اینورتاز (ساکاراز)، دیاستاز (آمیلاز) و گلوکز اکسیداز هستند. این آنزیم ها در شکل گیری عسل نقش مهمی ایفا می کنند. آنزیم گلوکز اکسیداز، باعث تولید هیدروژن پراکسید (که دارای خواص ضدمیکروبی است) و اسید گلوکونیک از گلوکز می شود، که به جذب کلسیم کمک می کند.
امروزه، عسل به عنوان یک منبع غذایی غنی از ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و مواد ضد میکروبی شناخته می شود.
مصریان قدیم ترکیبی از جو، عسل و گندم تهیه و به جای الکل استفاده میکردند.[نیازمند منبع]
از طرف دیگر عسل یک تقویت کننده و پاک کننده پوست و مو برای زنان است. که میتوانند از آن به عنوان یک ماسک خانگی بسیار موثر برای داشتن پوست و موی زیبا استفاده کنند.
مقایسه روند تولید جهانی عسل طبیعی - چین با شیبی تند هر ساله در حال افزایش تولید خود است در حالیکه تولید عسل طبیعی درآمریکا روندی نزولی داشتهاست. تولید عسل در get more info ایران نیز از سال ۲۰۰۴ روندی رو به رشد داشتهاست.[۲۳] تولید عسل از جمعآوری شهد گیاهان آغاز میشود. عسل را میتوان از زنبورهای وحشی یا از کندوهای اهلی جمعآوری کرد، بهاینصورت که زنبور عسل، شهد شیرین را از جام گلها جمع میکند و با تغییر ساختار آنها، شهدها را به شکل محلولی عالی، غلیظ و پرانرژی درمیآورد. بهطور متوسط یک کندو سالانه حدود ۲۹ کیلوگرم (۶۵ پوند) عسل تولید میکند.[۲۴] برای جمعآوری عسل از یک کندو، زنبورداران معمولاً از دود استفاده میکنند.